Серија 603

Резервен дел од групата антифриз.

Оди до
F89046C.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен дел од групата антифриз.
За шифра 603450.

Технички податоци

Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен дел од групата антифриз. За шифра 603450. Завршница: хроматска.
SCIP code
a74954d0-0789-4511-88f6-5f7106cf3bff

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi