Серија 603

Градинарска чешма, топчест вид, со безбедносен уред против замрзнување.

Оди до
603450.png
603450_dim~-~page-1.png
603450_sez~-~page-1.png
603450.png
603450_dim~-~page-1.png
603450_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Градинарска чешма, топчест вид, со безбедносен уред против замрзнување.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Опсег на амбиентална температура: -30–90 °C
Температури на отворање: 3 °C
Температурите на затворање: 4 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Градинарска чешма, топчест вид, со безбедносен уред против замрзнување. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Опсег на амбиентална температура: -30–90 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
f39094ec-8114-4d3f-bcd5-4b91d5d23d0e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi