Seritë 116

Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar.

Shko te
116440.png
116440.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 40 °C, 40–65 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

KIWA
WRAS
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Gama e rregullimit të temperaturës DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 40 °C. DN: DN 15 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 40–65 °C. DN: DN 15 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi