Серија 116

Termostatski regulator za recirkulacija na sanitarna topla voda.

Оди до
116440.png
116440.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Termostatski regulator za recirkulacija na sanitarna topla voda.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

KIWA
WRAS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Температурен опсег за прилагодување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Termostatski regulator za recirkulacija na sanitarna topla voda. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Termostatski regulator za recirkulacija na sanitarna topla voda. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi