Seritë 116

Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar.

Shko te
116415.png
116415_dim~-~page-1.png
116415_bol~-~page-1.png
116415_sez~-~page-1.png
116415_app~-~page-1.png
116415.png
116415_dim~-~page-1.png
116415_bol~-~page-1.png
116415_sez~-~page-1.png
116415_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar.
Me xhep për matësi i temperaturës.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 35-60 °C, 40–65 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

KIWA
WRAS
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar. Me xhep për matësi i temperaturës. Lidhjet: Ø 15, skajet e ngjeshjes. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35-60 °C. DN: DN 15 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
d1a48450-f9b4-469c-b1fa-3d86e3bc1fc7
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rregullator termostatik për riqarkullimin e ujit të ngrohtë sanitar. Me xhep për matësi i temperaturës. Lidhjet: Ø 22, skajet e ngjeshjes. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 40–65 °C. DN: DN 20 (trupi). Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
SCIP code
0b6ae1d4-4962-4cd9-a625-433891dd1c75

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi