Серија 116

Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода.

Оди до
116415.png
116415_dim~-~page-1.png
116415_bol~-~page-1.png
116415_sez~-~page-1.png
116415_app~-~page-1.png
116415.png
116415_dim~-~page-1.png
116415_bol~-~page-1.png
116415_sez~-~page-1.png
116415_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода.
Со џеб за мерач на температура.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за прилагодување: 35-60 °C, 40–65 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

KIWA
WRAS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со џеб за мерач на температура. Поврзување: Ø 15, завршува компресија. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35-60 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
d1a48450-f9b4-469c-b1fa-3d86e3bc1fc7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со џеб за мерач на температура. Поврзување: Ø 22, завршува компресија. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
0b6ae1d4-4962-4cd9-a625-433891dd1c75

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi