Seritë 439

Rekorderi me guarnicion.

Shko te
439010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi me guarnicion.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me guarnicion. Lidhjet: 23 p. 1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 10. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
4c2148e4-e3a9-4ac3-b59a-94167b6d30fc
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me guarnicion. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 12. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
8f940c93-7ec8-4d5e-8b7f-976dd3bd7b1d
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me guarnicion. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 14. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
9882f3c0-6ce1-4012-9eff-55af74a06614
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me guarnicion. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 15. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
c47c9a7c-416a-4377-8413-e60d2d74b664
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi me guarnicion. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 16. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
6e36f0d7-ce25-4776-85ca-36b6bed0d28b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi