Seritë 5996

Rekorderi fundore kthimi.

Shko te
599678.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore kthimi.
Pajisur me zgavër ajri dhe rubinet mbyllës automatik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore kthimi. Pajisur me zgavër ajri dhe rubinet mbyllës automatik. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
23c9aaad-9fd5-40e3-97f9-3ea8b6968c6f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi