Seritë 5996

Rekorderi fundore fluksi.

Shko te
599674.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore fluksi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore fluksi. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, lidhje radiale e dyfishtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C.
SCIP code
cf47d84e-a168-4f58-ac48-615d922dac88

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi