Серија 5996

Краен приклучок на проток.

Оди до
599674.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Краен приклучок на проток.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Краен приклучок на проток. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, двојна радијална врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C.
SCIP code
cf47d84e-a168-4f58-ac48-615d922dac88

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi