Caleffi and the Swissôtel the Stamford Singapore

Swissôtel the Stamford Singapore

KANTIERI I NDËRTIMIT:

Swissôtel The Stamford është një hotel biznesi me pesë yje lider në Singapor dhe një nga hotelet më të larta në Azinë Juglindore. 1261 dhomat e vizitorëve dhe suitat me ballkone private ofrojnë pamje mahnitëse të peizazhit të qytetit të Singaporit dhe ishujve në afërsi të Malajzisë dhe Indonezisë.

Këtu, mund të përfitoni nga mundësitë e shumta për blerje, dreka dhe darka, argëtim dhe biznes që ju ofron Qendra e Konventës së Qytetit Raffles prej 70,000 metrash katrorë, me 15 restorante dhe bare të një kualiteti të lartë dhe një sallë madhështore vallëzimi.

DETAJET E INSTALIMIT:

Në një hotel me 5 yje, nuk mund të mendohen dhe aq më pak të pranohen problemet lokale të furnizimit me ujë. Shpejtësia e rrjedhjes së ujit, temperatura, luhatjet e presionit dhe siguria kanë nevojë për kontroll të saktë për të garantuar komfortin më të mirë për vizitorët e hotelit. Ndër parametrat kryesorë ku duhet përqendruar vëmendja, presioni i ujit është më i rëndësishmi: mbetet ende një sfidë e madhe shmangia e luhatjeve të mëdha gjatë ditës kur kërkesa është e ndryshueshme. Nga pikëpamja teknike, Caleffi është partneri i besueshëm që prodhon produkte me cilësi të lartë për më shumë se pesë dekada. Kontrolli i presionit garantohet nga instalimi i PRV i konfiguruar paraprakisht.

Për të arritur performancën më të mirë, prona e Swissôtel Stamford vendosi të zëvendësojë PRV-të e vjetra të instaluara më parë në ngritësit kryesorë të rrjedhës së ujit me njësi më të vogla periferike me cilësi të lartë të markës Caleffi. Në këtë mënyrë, presioni mund të kontrollohet me saktësi dhe reaktivitet si në linjat e ujit sanitar të ftohtë ashtu edhe në linjat e ujit të nxehtë.

Discover more about Swissôtel the Stamford Singapore.

Download the Swissôtel the Stamford Singapore CASE