Belgrade Waterfront at Dusk - Render. Caleffi among the suppliers

BELGRADE WATERFRONT

"Belgrade Waterfront përfaqëson lokacionin me rezidenca dhe zyra të klasit më të lartë botëror, destinacionin më të madh të blerjeve në Ballkan, hotele premium, qendra kulturore, institucione arsimore, ambiente moderne të kujdesit shëndetësor dhe një gamë të gjerë atraksionesh argëtimi për kohë të lirë.

Belgrade Waterfront, i zhvilluar nga Eagle Hills, e çon rinovimin urban në një tjetër nivel - një qytet inteligjent për një të ardhme që ndërthur tregtinë, kulturën dhe komunitetin. I ndërtuar rreth kullës më të lartë në rajon, ky distrikt monumental i projektuar me një mjeshtëri fantastike pritet që t’i falë gjallëri kësaj zone që më parë ka qenë krejtësisht e pashfrytëzuar, dhe madje pritet të rigjallërojë të gjithë qytetin në tërësi. Kjo zonë me kaq shumë jetë, e cila shtrihet mbi lumin Sava, do të jetë krenaria dhe pasioni në zemrën e re të qytetit. E lidhur me qytetin historik nëpërmjet rrjetit efikas të tramvajit, qendra e re do të shndërrohet në një qendër për një shumëllojshmëri biznesesh, me fokus të veçantë në teknologji dhe dizajn. Belgrade Mall, më i madhi në rajon, është si magnet për blerje, argëtim dhe turizëm, ndërsa vendet e reja të performancës do të përqendrohen te kultura dhe arti. Restorantet dhe kafenetë e zhurmshme buzë lumit janë gjithmonë të tejmbushura ditë e natë ndërsa qytetarët vendas dhe turistët shëtisin përgjatë shëtitores, një destinacion natyror për festime të mëdha publike. Përzierja e distrikteve, ndërtesave të mesme dhe të larta dhe hapësirave të gjelbra pa fund krijojnë një destinacion të ri plot gjallëri që do të tërheqë si banorë të rinj ashtu edhe vizitorë nga e gjithë bota. Belgrade Waterfront - një mjedis ku mund të gjeni çdo gjë, i cili do të sjellë një epokë të re prosperiteti për kryeqytetin serb." [Burimi i të dhënave dhe imazhit: Faqja e Internetit të Belgrade Waterfront]"
[source and render credits: Belgrade Waterfront Website]

 

INSTALIMI I PRODUKTEVE CALEFFI

Valvulat përzierëse të serisë 521503 të Caleffi janë instaluar në çdo njësi për të shpërndarë siç duhet ujë të ngrohtë në instalime të sigurta me nivel minimal të humbjes së nxehtësisë. 227 valvula janë instaluan në çdo apartament për të siguruar përzierjen e duhur të ujit dhe kursimin efikas të energjisë.