Seritë 5459

Paketa mbrojtëse.

Shko te
kit545900.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa mbrojtëse.
Package consisting of: 
- Under-boiler magnetic filter;
- C3 FAST CLEANER;
- C1 FAST INHIBITOR.
Can be used with kit code F0001037.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa mbrojtëse. Package consisting of:  - Under-boiler magnetic filter; - C3 FAST CLEANER; - C1 FAST INHIBITOR. Can be used with kit code F0001037.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi