Seritë 5750

Paketë për matjen e fortësisë.

Shko te
575003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë për matjen e fortësisë.
Saktësia: 1 °f / 1 °dH.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë për matjen e fortësisë. Saktësia: 1 °f / 1 °dH.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi