Серија 5750

Комплет за мерење на цврстина.

Оди до
575003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за мерење на цврстина.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Комплет за мерење на цврстина.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi