Seritë 550

Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548.

Shko te
550001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
c05988ae-0ef7-4537-b2a3-feb8d6b98b1c
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548. Lidhjet: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
e2ead916-8896-4338-aed6-e53a5147c0fb
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548. Lidhjet: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
d3675d8c-beae-4405-8385-00416d11f4d4
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë për lidhjen e tubave të kolektorit të serisë 550 me separatorin hidraulik të serisë 548. Lidhjet: Ga 2" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
15b26bd0-3742-4160-8550-e2b92822df98

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi