Seritë 548

Ndarës hidraulik.

Shko te
548200.png
548200_dim~-~page-1.png
548200.png
548200_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ndarës hidraulik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Lustër: e veshur
Materialet: Çelik

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ndarës hidraulik. Lidhjet: DN 200 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: e veshur. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 180 m³/h. Materialet: Çelik.
SCIP code
ffb665fe-43ac-49d2-b9ec-7c18efee3ebb
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ndarës hidraulik. Lidhjet: DN 250 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: e veshur. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 300 m³/h. Materialet: Çelik.
SCIP code
9a936dec-27c0-4366-800e-0db2e53814be
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ndarës hidraulik. Lidhjet: DN 300 (EN 1092-1) PN 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Lustër: e veshur. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 420 m³/h. Materialet: Çelik.
SCIP code
7c5e4dbc-229d-4873-9bc7-cbc899b5441e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi