Серија 548

Хидрауличен сепаратор.

Оди до
548200.png
548200_dim~-~page-1.png
548200.png
548200_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 180 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
ffb665fe-43ac-49d2-b9ec-7c18efee3ebb
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 300 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
9a936dec-27c0-4366-800e-0db2e53814be
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Поврзување: DN 300 (EN 1092-1) PN 10. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 420 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
7c5e4dbc-229d-4873-9bc7-cbc899b5441e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi