Серија 550

Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548.

Оди до
550001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
c05988ae-0ef7-4537-b2a3-feb8d6b98b1c
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548. Поврзување: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
e2ead916-8896-4338-aed6-e53a5147c0fb
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548. Поврзување: Ga 1 1/2" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
d3675d8c-beae-4405-8385-00416d11f4d4
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување на цевки од серијата 550 со хидрауличен сепаратор од серијата 548. Поврзување: Ga 2" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
15b26bd0-3742-4160-8550-e2b92822df98

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi