Серија 548

Хидрауличен сепаратор.

Оди до
548006.png
548006_dim~-~page-1.png
548006_sez~-~page-1.png
548006_sez1~-~page-1.png
548006_sez2~-~page-1.png
548006_app~-~page-1.png
548006.png
548006_dim~-~page-1.png
548006_sez~-~page-1.png
548006_sez1~-~page-1.png
548006_sez2~-~page-1.png
548006_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C, 0–100 °C
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 2,5 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
ec9d5982-bb58-4095-b18e-6a744a84c96a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 4 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
17821304-c815-44c3-a1fa-a3bb4a6f65a7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 6 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
79e15bcd-ae7f-4f1a-940d-c2ad6ff27865
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 8,5 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
e9f4051e-f105-4911-8b82-2ee8aec8ea81

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi