Серија 548

Хидрауличен сепаратор.

Оди до
548052.png
548052_dim~-~page-1.png
548052.png
548052_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен сепаратор.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Завршница: обложена
Материјал: челик

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Среден температурен опсег Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–105 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 9 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
bd12e2bf-4a5e-4d6b-b815-31f1c65211c3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–105 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 18 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
a2ad2fd7-694c-40a4-8e5c-2f154df8b726
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–105 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 28 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
8313686b-3dfc-4f95-b5f5-8320d23d4a7b
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–105 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 56 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
76837b9e-dbda-4040-b8de-8ae4fe75f333
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 75 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
f1296f19-f149-42a9-b860-134ab2158884
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Хидрауличен сепаратор. Со изолација. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 110 m³/h. Материјал: челик.
SCIP code
45414492-95e2-4b02-ac8d-78505ac4bd4c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi