Серија 5495

SEP4, Мултифункционален хидрауличен сепаратор.

Оди до
549506.png
549506_sez~-~page-1.png
549506_dim~-~page-1.png
549506.png
549506_sez~-~page-1.png
549506_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мултифункционален хидрауличен сепаратор.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–100 °C
Завршница: обложена
Материјал: челик

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален хидрауличен сепаратор. Со изолација. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 2,5 m³/h. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален хидрауличен сепаратор. Со изолација. поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 4 m³/h. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален хидрауличен сепаратор. Со изолација. поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 6 m³/h. Материјал: челик.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционален хидрауличен сепаратор. Со изолација. поврзување: G 2" (ISO 228-1) F, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–100 °C. Завршница: обложена. Максимална препорачана стапка на проток: 8,5 m³/h. Материјал: челик.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi