Seritë 6509

Paketë lidhjeje për njësitë me kod 526163.

Shko te
650972.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë lidhjeje për njësitë me kod 526163.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë lidhjeje për njësitë me kod 526163. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi