Серија 6509

Комплет за поврзување за шифра на единицата 526163.

Оди до
650972.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за поврзување за шифра на единицата 526163.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за поврзување за шифра на единицата 526163. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез.
SCIP code
b46cd0c7-57e1-4a21-ae60-f78c4b327d75

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi