Seritë 574

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese.

Shko te
574011_aperto.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese.
Me izolim.
Zpětný ventil s certifikací podle normy EN 12729.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar

Certifikimet

DVGW DIN CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi për mbushje automatike me valvol moskthimi të tipit BA, me filtër në formë Y-je dhe me valvul bllokuese. Me izolim. Zpětný ventil s certifikací podle normy EN 12729. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,2–4 bar.
SCIP code
933482af-e31c-4902-9c39-26f105803849

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi