Серија 574

Компактна единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, вентил за исклучување и цедилка.

Оди до
574011_aperto.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Компактна единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, вентил за исклучување и цедилка.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–65 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar

Сертификати

DVGW DIN CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Компактна единица за автоматско полнење со спречување на повратен проток од типот BA, вентил за исклучување и цедилка. Со изолација. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,2–4 bar.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi