Seritë 359

Njësi e inspektueshme me valvula mbyllëse kryesore.

Shko te
359190.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi e inspektueshme me valvula mbyllëse kryesore.
E kompletuar me: 
- njësi valvule; 
- kuti për kolektorë me suporte për njësinë e valvulës mbyllëse; 
- mbulesë mbrojtëse; 
- 4 tapa me kapëse fiksuese.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Note

Trup aliazh CR i qëndrueshëm ndaj dezinkifikimit me "PËRMBAJTJA TË ULËT PLUMBI" e disponueshme me kërkesë me kodin fundor: 001.

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Thellësia Lartësia Gjerësia
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi e inspektueshme me valvula mbyllëse kryesore. E kompletuar me:  - njësi valvule;  - kuti për kolektorë me suporte për njësinë e valvulës mbyllëse;  - mbulesë mbrojtëse;  - 4 tapa me kapëse fiksuese. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Thellësia: 80 mm. Lartësia: 190 mm. Gjerësia: 190 mm. Materialet: Nikel.
SCIP code
a3fa869f-100f-4657-8222-176f9e8da795

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi