Серија 359

Единица што може да се прегледа со главни вентили за исклучување.

Оди до
359190.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица што може да се прегледа со главни вентили за исклучување.
Комплетно со: 
- неповратна единица;
- кутија за колектори со потпирачи за единицата за вентил за исклучување;
- заштитен капак;
- 4 капачиња со штипки за прицврстување.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Длабочина Висина ширина
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица што може да се прегледа со главни вентили за исклучување. Комплетно со:  - неповратна единица; - кутија за колектори со потпирачи за единицата за вентил за исклучување; - заштитен капак; - 4 капачиња со штипки за прицврстување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Длабочина: 80 mm. Висина: 190 mm. ширина: 190 mm. Материјал: месинг.
SCIP code
a3fa869f-100f-4657-8222-176f9e8da795

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi