Seritë 580

Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit të tipit BA, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për.kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni.

Shko te
580010.png
580010_bol~-~page-1.png
580010_dim~-~page-1.png
580010_sez~-~page-1.png
580010.png
580010_bol~-~page-1.png
580010_dim~-~page-1.png
580010_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit të tipit BA, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për.kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni.
Për instalimet horizontale ose vertikale.
Me izolim.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

DVGW DIN CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi automatike kompakte karikimi me standardin EN 1717 me parandalues të kthimit të fluksit të tipit BA, valvul mbyllëse, filtër, portat e testit të presionit për.kontrollimin e parandaluesit të kthimit të fluksit, valvul reduktimi presioni. Me izolim. Për instalimet horizontale ose vertikale. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–65 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,8–4 bar. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
562e2a05-8795-4fa8-a240-83563dad8196

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi