Серија 580

Автоматска компактна единица за полнење според стандардот EN 1717.

Оди до
580010.png
580010_bol~-~page-1.png
580010_dim~-~page-1.png
580010_sez~-~page-1.png
580010.png
580010_bol~-~page-1.png
580010_dim~-~page-1.png
580010_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматска компактна единица за полнење според стандардот EN 1717.
со спречивач на повратен проток од типот BA, вентил за исклучување, цедалка, приклучоци за тестирање на притисок за контрола на спречувачот на повратен проток, вентил за намалување на притисокот.
За хоризонтални или вертикални инсталации.
Со изолација.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 2–65 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,8–4 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

DVGW DIN CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматска компактна единица за полнење според стандардот EN 1717. Со изолација. со спречивач на повратен проток од типот BA, вентил за исклучување, цедалка, приклучоци за тестирање на притисок за контрола на спречувачот на повратен проток, вентил за намалување на притисокот. За хоризонтални или вертикални инсталации. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 2–65 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,8–4 bar. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
562e2a05-8795-4fa8-a240-83563dad8196

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi