Seritë 547

Ndarës ajri.

Shko te
547060.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Ndarës ajri.

Të dhënat teknike

Materialet: Gize

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 2 1/2" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Ndarës ajri. Lidhjet: G 3" (ISO 228-1) F. Materialet: Gize.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi