Серија 547

Сепаратор на воздух.

Оди до
547060.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор на воздух.

Технички податоци

Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 2 1/2" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Сепаратор на воздух. Поврзување: G 3" (ISO 228-1) F. Материјал: леано железо.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi