Seritë 5459

Mbrojtje e dyfishtë X.

Shko te
KIT5459.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mbrojtje e dyfishtë X.
Paketë e pajisur me:
- Filtër magnetik poshtë boilerit;
- Enë polifosfati poshtë boilerit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Mbrojtje e dyfishtë X. Paketë e pajisur me: - Filtër magnetik poshtë boilerit; - Enë polifosfati poshtë boilerit.
SCIP code
9a5aed44-b24d-41ad-8f84-6d36a9d5c94f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi