Серија 5459

Двојна X заштита.

Оди до
KIT5459.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Двојна X заштита.
Пакет комплет со:
- Магнетен филтер под котелот;
- Полифосфатен диспензер под котел.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Двојна X заштита. Пакет комплет со: - Магнетен филтер под котелот; - Полифосфатен диспензер под котел.
SCIP code
9a5aed44-b24d-41ad-8f84-6d36a9d5c94f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi