Seritë 503

Matës temperature/manometër.

Shko te
503040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës temperature/manometër.

Të dhënat teknike

Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 2,5, Manometër temperature UNI 2
Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shkalla e manometrit të presionit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Matës temperature/manometër. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 2,5, Manometër temperature UNI 2. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C. Shkalla e manometrit të presionit: 0–4 bar.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Matës temperature/manometër. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, lidhje qendrore e pasme. Klasa e saktësisë: Manometër presioni UNI 2,5, Manometër temperature UNI 2. Shkalla e manometrit të temperaturës: 0–120 °C. Shkalla e manometrit të presionit: 0–6 bar.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi