Seritë 7507

CONTECA EASY ULTRA, Matës i drejtpërdrejtë ultrasonik i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore.

Shko te
750704.png
750704_dim~-~page-1.png
750704_app~-~page-1.png
750704.png
750704_dim~-~page-1.png
750704_app~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Matës i drejtpërdrejtë ultrasonik i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore.
Moduli matës dorëzohet i pajisur me:- çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m);- çift xhepash Y;- pajisje matëse me ultratinguj;- integrator elektronik me ekran LCD.
Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS.
Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C
Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC)
Konsumi i energjisë: 1 W
PN (Presioni nominal): PN 16
Klasa e saktësisë: 2

Certifikimet

CE
MI004

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp) Shkalla minimale e rrjedhës (Qi)
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë ultrasonik i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - pajisje matëse me ultratinguj; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. PN (Presioni nominal): PN 16. Klasa e saktësisë: 2. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 2,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 10 l/h.
SCIP code
9e1bc076-97f0-4a31-98d4-b124b1b252c8
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë ultrasonik i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - pajisje matëse me ultratinguj; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. PN (Presioni nominal): PN 16. Klasa e saktësisë: 2. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 3,5 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 35 l/h.
SCIP code
1e960c85-a71e-4e62-af6e-3daf525350de
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Matës i drejtpërdrejtë ultrasonik i nxehtësisë për sistemet e zonave dhe sistemet e ngrohjes qendrore. Moduli matës dorëzohet i pajisur me: - çift sondash temperature me zhytje (L= 1,9 m); - çift xhepash Y; - pajisje matëse me ultratinguj; - integrator elektronik me ekran LCD. Leximi lokal me ekran LCD/lexim i centralizuar përmes transmetimit BUS. Rrjetë filtri e vendosur në xhepin e fluksit. Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 2–90 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 1 W. PN (Presioni nominal): PN 16. Klasa e saktësisë: 2. Shpejtësia e rrjedhës së përhershme (Qp): 6 m³/h. Shkalla minimale e rrjedhës (Qi): 24 l/h.
SCIP code
4807cc06-544d-420c-9c21-265b8be20208