Серија 7507

CONTECA EASY ULTRA, Директен ултразвучен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење.

Оди до
750704.png
750704_dim~-~page-1.png
750704_app~-~page-1.png
750704.png
750704_dim~-~page-1.png
750704_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен ултразвучен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење.
Мерниот модул е испорачан комплетно со:- пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- пар Y џебови;- уред за мерење на ултразвук;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала.
Решетка за цедалка сместена во џебот за проток.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
PN (номинален притисок): PN 16
Класа на точност: 2

Сертификати

CE
MI004

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Постојана стапка на проток (Qp) Минимална брзина на проток (Qi)
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен ултразвучен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - уред за мерење на ултразвук; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. PN (номинален притисок): PN 16. Класа на точност: 2. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 10 l/h.
SCIP code
9e1bc076-97f0-4a31-98d4-b124b1b252c8
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен ултразвучен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - уред за мерење на ултразвук; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. PN (номинален притисок): PN 16. Класа на точност: 2. Постојана стапка на проток (Qp): 3,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 35 l/h.
SCIP code
1e960c85-a71e-4e62-af6e-3daf525350de
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Директен ултразвучен мерач на топлина за зонски системи и системи за централно греење. Мерниот модул е испорачан комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - пар Y џебови; - уред за мерење на ултразвук; - електронски интегратор со LCD дисплеј. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Решетка за цедалка сместена во џебот за проток. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, синдикатот. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. PN (номинален притисок): PN 16. Класа на точност: 2. Постојана стапка на проток (Qp): 6 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 24 l/h.
SCIP code
4807cc06-544d-420c-9c21-265b8be20208