Seritë 986

Komplet reduktimi

Shko te
986032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Komplet reduktimi

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet reduktimi Lidhjet: Ø 32, hyrje. Lidhjet: Ø 25, dalje fundore.
SCIP code
1683e1e5-1b58-4cfe-8a4f-76f396bf238d
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet reduktimi Lidhjet: Ø 40, hyrje. Lidhjet: Ø 32, dalje fundore.
SCIP code
60723fbc-969e-4f77-a52b-3f38c79ddb46
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet reduktimi Lidhjet: Ø 50, hyrje. Lidhjet: Ø 32, dalje fundore.
SCIP code
6b05639d-d81c-4369-ae57-cc8798f657e4
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet reduktimi Lidhjet: Ø 50, hyrje. Lidhjet: Ø 40, dalje fundore.
SCIP code
364d9777-24db-403a-adf9-6aa5fbe0f3cb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi