Серија 986

Комплет за намалување.

Оди до
986032.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за намалување.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Ø 25, крајниот излез.
SCIP code
1683e1e5-1b58-4cfe-8a4f-76f396bf238d
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: Ø 32, крајниот излез.
SCIP code
60723fbc-969e-4f77-a52b-3f38c79ddb46
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: Ø 32, крајниот излез.
SCIP code
6b05639d-d81c-4369-ae57-cc8798f657e4
3D модели
Текст за опис
Комплет за намалување. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: Ø 40, крајниот излез.
SCIP code
364d9777-24db-403a-adf9-6aa5fbe0f3cb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi