Koka rezervë për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 425, 426, 421 dhe 422.

Shko te
F49290.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka rezervë për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 425, 426, 421 dhe 422.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka rezervë për valvula të konvertueshme radiatori me parakonfigurim të serive 425, 426, 421 dhe 422.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi