Резервни наслони за конвертибилни вентили за радијатори со претходно нагодување од сериите 425, 426, 421 и 422.

Оди до
F49290.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни наслони за конвертибилни вентили за радијатори со претходно нагодување од сериите 425, 426, 421 и 422.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни наслони за конвертибилни вентили за радијатори со претходно нагодување од сериите 425, 426, 421 и 422.
SCIP code
7d0e1ec1-5229-44f2-8ed3-f29b52ca1c87

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi