Seritë 360

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 1” të serive 350 dhe 592, për kolektorë shpërndarjeje 3/4” dhe 1” të serive 351 dhe 598.

Shko te
360001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 1” të serive 350 dhe 592, për kolektorë shpërndarjeje 3/4” dhe 1” të serive 351 dhe 598.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapëse për montimin e kolektorëve shpërndarës të thjeshtë 1” të serive 350 dhe 592, për kolektorë shpërndarjeje 3/4” dhe 1” të serive 351 dhe 598.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi