Seritë 691

Gypi për zbutjen e goditjes së ujit.

Shko te
691200.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Gypi për zbutjen e goditjes së ujit.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Bakër

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Gypi për zbutjen e goditjes së ujit. Lidhjet: G 1/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lustër: krom. Materialet: Bakër.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Gypi për zbutjen e goditjes së ujit. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lustër: krom. Materialet: Bakër.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Gypi për zbutjen e goditjes së ujit. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Lustër: krom. Materialet: Bakër.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi