Серија 691

Пригушувач со капилара.

Оди до
691200.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пригушувач со капилара.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Материјал: бакар

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пригушувач со капилара. Поврзување: G 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска. Материјал: бакар.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пригушувач со капилара. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска. Материјал: бакар.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пригушувач со капилара. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Завршница: хроматска. Материјал: бакар.
SCIP code
c8fe9504-5448-4c5b-a2b7-29ce76e70b5d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi