Seritë 663

Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.).

Shko te
663000.png
663000_dim~-~page-1.png
663000_sez~-~page-1.png
663000.png
663000_dim~-~page-1.png
663000_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.).

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar 20 kPa (2000 mm w.g.). Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C.
SCIP code
0e3a44e7-8f76-4cef-8c44-271a72114e3b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi