Seritë 5450

DIRTMAGMINI®, Filtër separatori papastërtish nën boiler me magnet.

Shko te
545000.png
545000_dim~-~page-1.png
545000.png
545000_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtër separatori papastërtish nën boiler me magnet.
Rubinet shkarkimi me lidhje zorre.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Materialet: Teknopolimer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtër separatori papastërtish nën boiler me magnet. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, Dado e kapur. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
a0b33612-851d-41d1-982e-93ca84e9e836

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi