Серија 5450

DIRTMAGMINI®, Цедалка за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет под котелот.

Оди до
545000.png
545000_dim~-~page-1.png
545000.png
545000_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Цедалка за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет под котелот.
Одводен вентил со приклучок за црево.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Материјал: технополимер

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Цедалка за самочистење со сепаратор за нечистотија со магнет под котелот. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, заробен орев. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Материјал: технополимер.
SCIP code
a0b33612-851d-41d1-982e-93ca84e9e836

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi