Seritë 259

Enë zgjerimi e salduar vetëm për qarkun kryesor të sistemeve termike diellore, certifikim CE.

Shko te
259050.png
259050_dim~-~page-1.png
259050.png
259050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Enë zgjerimi e salduar vetëm për qarkun kryesor të sistemeve termike diellore, certifikim CE.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–120 °C
Gama e temperaturës së diafragmës: -10–70 °C
Karikimi paraprak: 2,5 bar
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Certifikimet

CE0045

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Enë zgjerimi e salduar vetëm për qarkun kryesor të sistemeve termike diellore, certifikim CE. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–120 °C. Gama e temperaturës së diafragmës: -10–70 °C. Karikimi paraprak: 2,5 bar. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Vëllimi: 50 l.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Enë zgjerimi e salduar vetëm për qarkun kryesor të sistemeve termike diellore, certifikim CE. Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–120 °C. Gama e temperaturës së diafragmës: -10–70 °C. Karikimi paraprak: 2,5 bar. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Vëllimi: 80 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi