Серија 259

Заварен експанзионен сад само за примарно коло на соларни термални системи, EC сертификат.

Оди до
259050.png
259050_dim~-~page-1.png
259050.png
259050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Заварен експанзионен сад само за примарно коло на соларни термални системи, EC сертификат.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Работен температурен опсег на системот: -10–120 °C
Температурен опсег на дијафрагмата: -10–70 °C
Пред-полнење: 2,5 bar
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Сертификати

CE0045

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Волумен
3D модели
Текст за опис
Заварен експанзионен сад само за примарно коло на соларни термални системи, EC сертификат. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Работен температурен опсег на системот: -10–120 °C. Температурен опсег на дијафрагмата: -10–70 °C. Пред-полнење: 2,5 bar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Волумен: 50 l.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Заварен експанзионен сад само за примарно коло на соларни термални системи, EC сертификат. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Работен температурен опсег на системот: -10–120 °C. Температурен опсег на дијафрагмата: -10–70 °C. Пред-полнење: 2,5 bar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Волумен: 80 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi