Seritë 5557

Enë zgjerimi e salduar, për sisteme me ujë të ngrohtë, certifikim EC.

Shko te
555702.png
555702_dim~-~page-1.png
555702.png
555702_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Enë zgjerimi e salduar, për sisteme me ujë të ngrohtë, certifikim EC.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–100 °C
Gama e temperaturës së diafragmës: -10–100 °C

Certifikimet

CE1370

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Karikimi paraprak Vëllimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Enë zgjerimi e salduar, për sisteme me ujë të ngrohtë, certifikim EC. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–100 °C. Gama e temperaturës së diafragmës: -10–100 °C. Karikimi paraprak: 2,5 bar. Vëllimi: 2 l.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Enë zgjerimi e salduar, për sisteme me ujë të ngrohtë, certifikim EC. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–100 °C. Gama e temperaturës së diafragmës: -10–100 °C. Karikimi paraprak: 2,5 bar. Vëllimi: 5 l.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Enë zgjerimi e salduar, për sisteme me ujë të ngrohtë, certifikim EC. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit të sistemit: -10–100 °C. Gama e temperaturës së diafragmës: -10–100 °C. Karikimi paraprak: 2,5 bar. Vëllimi: 8 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart